Fortrolighedspolitik

Behandling af personoplysninger

Det er vigtigt for os på Hatten at værne om dine personlige oplysninger. I vores politik kan du læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger. Der finder du information om, hvilke oplysninger vi gemmer, med hvilket formål vi gemmer dem, og hvilken kontrol du har over de oplysninger, vi har gemt.

Persondataansvarlig

Hatten Education AB, organisationsnummer 556571-9993, Svärdvägen 27, 182 33 Danderyd, Sverige er dataansvarlig for behandlingen af personoplysninger. Den dataansvarlige har ansvaret for, at behandlingen af personoplysninger sker i henhold til den gældende lovgivning.

Deling af personoplysninger

Hatten Education AB deler ikke personoplysninger med tredjepart.

Opbevaring af personoplysninger

Hatten Education AB opbevarer personoplysninger i kunderegistret så længe, det betragtes som nødvendigt for at opfylde deres formål. Det indebærer, at oplysningerne slettes, når de ikke længere er aktuelle eller nødvendige for de formål, som de er indsamlet til at opfylde.

Dine rettigheder

Hvis du vil vide, hvilke oplysninger vi har om dig, har du ret til at bede om at få adgang til dem. Vi ønsker at være åbne og transparente. Send en e-mail til info@hattenforlag.se, og skriv GDPR Personoplysninger – så svarer vi, så snart vi kan.

Ret til sletning

Hvis du ikke ønsker, at vi skal opbevare dine personoplysninger, har du ret til at bede om at få dem slettet, hvis:

  1. Oplysningerne ikke længere er nødvendige til de formål, som de er blevet indsamlet til
  2. Du har trukket et samtykke tilbage, som behandlingen er baseret på, og der ikke er nogen anden legitim grund til behandlingen

Ønsker du, at vi sletter dine oplysninger? Så send en e-mail til info@hattenforlag.se, og skriv GDPR Sletning i emnefeltet. HVIS vi under hensyntagen til ovenstående punkter mener, at vi kan slette dine oplysninger, gør vi naturligvis det.